Vânzătorii și clienții de la Piața Obor vor fi verificați dacă au temperatură

Data actualizării: Data publicării:
termoscanner-piata-obor-oameni-coronavirus-PS-2 (1)
Foto: Primăria Sectorului 2

Vânzătorii și cumpărătorii care intră în noua Piață Obor vor fi verificați dacă au temperatură, începând de miercuri, transmite Primăria Sectorului 2 într-un comunicat. Dacă o persoană este depistată cu o temperatură mai mare de 37,3 atunci nu este lăsată să intre în clădire, precizează sursa citată.

„Pentru protejarea populației, începând de azi, miercuri, 6 aprilie 2020, accesul în noua Piață Obor (atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători) se face numai după termoscanarea tuturor celor care intră în clădire. Aparatele sunt amplasate la intrările în piața agroalimentară și sunt destinate scanării temperaturii corporale a celor care doresc să se aprovizioneze cu cele necesare traiului zilnic”, arată Primăria Sectorului 2.

Foto: Primăria Sectorului 2
Foto: Primăria Sectorului 2

Potrivit sursei citate, achiziționarea termoscannerelor face parte din setul de măsuri luate pentru protejarea cumpărătorilor și vânzătorilor din cea mai mare piață din țară și se adaugă celorlalte metode de prevenție cum sunt igienizarea spațiilor comune, scărilor, holurilor, balustradelor, mânerelor ușilor, lifturilor.

De asemenea, toți producătorii sunt obligați să poarte măști şi mănuși, iar mărfurile pe care le comercializează sunt protejate de paravane din plastic, mai spun autoritățile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri