Afacere inedită. O tânără din Iaşi scoate bani din şosete desperecheate

Data actualizării: Data publicării:
mihaela

O tânără din Iaşi scoate bani şi zâmbete din şosete desperecheate. Transformă ciorapii în păpuşi simpatice sau răutăcioase. La început a făcut-o doar ca să îşi distreze fetiţa, dar şi-a dat seama că are talent. Acum deține o afacere cu păpuși din șosete.

Daria are 7 ani şi e motivul pentru care păpuşelele din şosete au apărut şi în casele altor fetițe. Din joacă, mama i-a creat o păpuşă originală, iar apoi nu s-a mai putut opri. Cu zâmbetul pe buze, multă dibăcie şi răbdare, Mihaela transformă şosetele banale în păpuși prietenoase.

Mihaela Sinescu: Ca să facem o păpuşică prietenoasă din şoseţele marca Friendly Dolls avem nevoie de două şoseţele, una simplă şi mai deschisă la culoare să îi facem făţuca şi una colorată să îi facem corpul şi căciuliţa.

În funcţie de dimensiuni, Mihaela petrece între o oră şi până la cinci ore pentru a crea o păpuşă. Comenzile nu au întârziat să apară, iar prima asociată a mămicii este chiar fiica sa, Daria, care o ajută. La final împart profitul.

Mihaela Sinescu: A fost doar ca un hobby şi pot să recunosc sincer că în momentul de faţă e o mică afacere. Chiar îmi doresc să îmi găsesc pe cineva să mă ajute deoarece mă cam depăşeşte şi vreau ca toată lumea să fie mulţumită şi să aibă o păpuşică din şoseţele colorate.

Mihaela Sinescu: Aici avem un cadou pentru un soţ iubitor ce îţi iubeşte foarte mult soţia şi sâmbătă o să fie ziua ei. M-a rugat să îi fac o super surpriză! Toată familia lor. Aşa că, Andreea, eu îţi urez de pe acum La mulţi ani şi sper să îşi placă cadoul meu şi a lui Mihai.

Majoritatea păpușilor create de Mihaela seamănă cu cei care le comandă.

Mihaela Sinescu: Cum ies să semene cu ei, nu îmi dau seama. Cred că e dorinţa prea mare a mea şi a lor de a face ceva asemănător lor şi să aibă ceva personal al lor, să fie speciale, pe lângă faptul că sunt unicate.

Cea mai încântată e Daria, fiica ei. Alături de ea se bucură şi prietenii micuței care au renunţat la jucăriile din magazin pentru astfel de păpuşi.

Daria: Ăsta e preferatul meu, îl cheamă Lungilă şi e preferatul meu pentru că nu l-a mai făcut mama la nimeni şi fiindcă l-am luat la şcoală şi s-au jucat toţi frumos cu el. Mai am o mulţime de păpuşi, două sunt făcute de mine, una e făcută de tata.

Denisa - clientă şi prietena Dariei: Aceasta este mama și îmi place foarte mult. Acesta este cățelul meu și este foarte adorabilă și aceasta sunt eu.

Șosetele sunt umplute cu vatelină antialergenică. Totul este facut de mâna, cu un ac, ață și foarfecă. O păpușă costă între 30 și o sută de lei.

Editor web: Alina Popescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri