Anastasia Soare, în topul Forbes 2019 al celor mai bogate antreprenoare din SUA. Ce avere impresionantă are

Data publicării:
anastasia soare
Foto: Hepta

Românca Anastasia Soare, care a reușit să construiască, în două decenii, un imperiu în industria cosmetică, s-a situat pe locul al 21-lea în topul Forbes pe 2019 al celor mai bogate antreprenoare din America, având o avere de 1,2 miliarde de dolari, scrie MEDIAFAX.

Compania pe care a fondat-o Anastasia Soare - care s-a mutat la Los Angeles în 1989 - a evoluat de la un salon de frumusețe închiriat la o rețea mondială, precum și la o linie de cosmetice distribuite în peste 3.000 de magazine. În România, brandul funcționează în sistem de franciză, prin intermediul a patru saloane în cadrul cărora se comercializează și produsele Anastasia Beverly Hills.

Cu o avere de 1,2 miliarde de dolari, femeia de afaceri născută în România devansează în topul Forbes nume celebre, precum starul de reality show Kylie Jenner (locul 23), cu o avere de 1 miliard de dolari, cântărețele Rihanna (locul 37), cu 600 de milioane de dolari, și Madonna (locul 39), cu 570 de milioane de dolari, creatoarea de modă Vera Wang (locul 45), cu 460 de milioane de dolari, cântărețele Celine Dion (locul 46), cu 450 de milioane de dolari, Beyonce (locul 51) - al cărei soț, Jay-Z, a devenit recent primul rapper miliardar din lume -, cu 400 de milioane de dolari, și jucătoarea de tenis Serena Williams, pe locul 80, cu 225 de milioane de dolari.

Forbes mai notează că industria produselor cosmetice și de machiaj este cea pe care au mizat zece din cele 80 de antreprenoare incluse în topul pe 2019, printre care se numără Kylie Jenner (Kylie Cosmetics), Kim Kardashian West (KKW Beauty), cu 370 de milioane de dolari, Rihanna (Fenty Beauty), și Huda Kattan (Huda Beauty), cu 610 milioane de dolari.

În topul 80 al celor mai bogate antreprenoare din America în 2019, primele trei locuri sunt ocupate de femeile de afaceri Diane Hendricks, în vârstă de 72 de ani, cu 7 miliarde de dolari, Meg Whithman, cu 3,8 miliarde de dolari, și Marian Ilitch, cu 3,7 miliarde de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri