Sari la conținut

Cum arată cea mai scumpă vilă scoasă la vânzare

Vila se găsește în județul Buzău și aparține unuia dintre fondatorii farmaciilor Sensiblu.

carpathian_estates4_92890900

Prețul este de 2,5 milioane de euro. Carpathian Estates este un domeniu din judeţul Buzău, unde a fost construită o vilă proiectată de arhitectul american Jim Ruscitto, potrivit Economica.net.

Vila este scoasă la vânzare, iar firma care deţine proprietatea este administrată de Robert Ludovic Charles Simon, unul dintre fondatorii grupului A&D Pharma, care deţine lanţul de farmacii Sensiblu. 

carpathian_estates2_53433700


Vila, construită în apropiere de Mănăstirea Ciolanu din judeţul Buzău, este scoasă la vânzare pentru suma de 2,5 milioane de euro şi este cea mai scumpă locuinţă aflată în vânzare la târgul imobiliar tIMOn care se deschide maine în Bucureşti. 

carpathian_estates_13026800

Domeniul pe care a fost construită vila, numită Carpathian Estates şi care poate fi închiriată, a fost proiectată de renumitul arhitect american Jim Ruscitto. Pentru construcţia imobilului s-au folosit bușteni de pin, pietre din Alpii Francezi și ardezie din Norvegia și Brazilia. Vila include o piscină interioară de 22 de metri, sauna, jacuzzi și zonă de fitness.

Suprafaţa vilei este de 1.200 de mp, iar domeniul mai cuprinde şi o fermă, două lacuri, o livadă tânăra, o grădină de legume, o seră şi o plantaţie de căpşuni şi zmeură. Întreaga casă poate fi închiriată cu 1.800 de euro/weekend.

carpathian_estates3_35362800

Firma care operează proprietatea este Exclusive Estate & Events, deţinută de o companie înregistrată în Cipru şi la care administrator este Robert Ludovic Charles Simon, unul dintre fondatorii grupului A&D Pharma, care deţine şi lanţul de farmacii Sensiblu.