Finanțele i-au găsit înlocuitor lui Biriș

Data publicării:
mare_3

Noul secretar de stat a participat în mod frecvent, în calitate de lector, la diferite seminarii pe teme de fiscalitate destinate mediului de afaceri.

mare_3

Mariana Vizoli a fost numită secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice pe probleme de fiscalitate de către premierul Dacian Cioloș, iar decizia a fost luni publicată în Monitorul Oficial.

Aceasta îl înlocuiește astfel pe Gabriel Biriș, care și-a dat demisia din această funcție în urmă cu aproape două săptămâni, pe fondul unor discuții cu privire la proiectul de modificare a Codului Fiscal pe care acesta îl susținea.

Marian Vizoli a deținut, până acum, funcția de director al Direcției legislație Cod fiscal și reglementări vamale din Ministerul Finanțelor Publice.

Potrivit declarației de avere, pe lângă salariul obținut la minister și cifrat la 103.385 lei în 2015, Mariana Vizoli a mai obținut venituri de 12.000 de lei ca indemnizație din partea Camerei Consultanților Fiscali și 10.523 lei pentru activități didactice, acestea fiind cel mai probabil plățile încasate ca lector la diferite seminarii pe teme fiscale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri