Fratele lui Elon Musk, scos de pe post de Fox News. Ce a spus: „Crezi că telespectatorii mei vor să audă asta?”

Data actualizării: Data publicării:
kimbal musk
Foto: captură Fox News

Ar putea fi Elon Musk cel normal în această familie? Se întreabă azi presa de peste Ocean, după ce Kimbal, fratele mai mic al CEO-ului Tesla și SpaceX a dat un interviu cel puțin ciudat pentru postul american de televiziune Fox News. Prezentatorul rubricii de business și-a pierdut firea și a ridicat vocea la Kimbal Musk: „Crezi că telespectatorii mei vor să audă asta?”.

kimbal musk
Foto: captură Fox News

Interviul pe care fratele lui Elon, Kimbal Musk, l-a dat pentru Fox Business, joi dimineață, a devenit viral peste noapte. Kimbal este bucătar, antreprenor la rândul lui și parte din board-ul de conducere a Tesla. De altfel, alături de Kimbal a înființat Elon Musk prima s-a companie, Zip2, imediat după ce a ieșit de pe băncile facultății.

Tesla a avut un an cel puțin controversat pe bursă, alimentat de comportamentul ciudat și nu de puține ori scăpat de sub control al lui Elon Musk. Recent, Tesla a numit un nou președinte, în locul lui Musk, care a păstrat funcția de CEO al companiei.

Și tocmai acesta este subiectul despre care voia să afle mai multe Stuart Varney, prezentatorul Fox Business, de la Kimbal Musk, parte din board-ul de conducere al companiei. Însă acesta a intrat în direct și a refuzat să vorbească despre orice altceva decât un eveniment care urmează să aibă loc în martie 2019 - „Plant a Seed Day” sau ziua în care plantăm o sămânță. Despre Tesla a spus doar că este foarte fericit și încrezător în viitorul companiei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Însă Varney își dorea să afle mai multe despre Robyn Denholm, noul președinte al companiei. Aceasta va trebui să-l tempereze, printre altele, pe excentricul Elon Musk, misiune aproape imposibilă, omul de afaceri fiind cunoscut pentru încăpățânarea și tenacitatea sa, care l-au propulsat printre cei mai bogați oameni de pe planetă.

Când pentru a treia oara Kimbal Musk a refuzat să răspundă și a început să vorbească din nou despre „Plant a Seed Day”, prezentatorul s-a enervat și i-a spus că emisiunea lui este cel mai urmărit program de business din SUA. „Crezi că telespectatorii mei vor să audă asta? Nu le pasă deloc”, i-a spus acesta și apoi l-a scos de pe post pe Musk.

Teslarati.com, un blog întreținut de fanii și acționarii companiei, are o altă perspectivă. Într-un articol postat aici, autorul spune că Musk a făcut pur și simplu mișto de prezentatorul Fox News.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri