Gabriela Firea: Votul românilor este sfânt, nu trebuie răsturnat prin plângeri penale

Data publicării:
Gabriela-Firea-la-sediul-PSD 07-07-2015

Votul românilor este sfânt, nu trebuie răsturnat prin plângeri penale, a declarat luni vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, primar general al Capitalei, relatează Agerpres

Reacţia acesteia vine în contextul demersului preşedintelui Comisiei economice din Senat, Florin Cîţu, care a anunţat luni că va depune plângere penală în cazul în care vor fi naţionalizaţi banii din Pilonul II de pensii.

"Sunt oameni politici sau altceva? Dacă aşa se face politica, depunând plângeri penale, înseamnă că nu mai suntem în democraţie. Şi le e frică de alegeri, de votul românilor. Votul românilor este sfânt, nu trebuie să răstoarne o putere legitimă prin plângeri penale. Este ceva incredibil şi de neacceptat într-un stat de drept", a spus Firea, la Parlament.

Preşedintele Comisiei economice din Senat, Florin Cîţu, a anunţat luni, într-o postare pe Facebook, că va depune plângere penală în cazul în care vor fi naţionalizaţi banii din Pilonul II de pensii.

"Este clar că pe hoţi doar cătuşele îi sperie. Asta se întâmplă cu PSD de trei zile încoace. În cazul în care Liviu, Olguţa, Vasilica, Viorel şi Eugen vor naţionaliza banii din Pilonul II de pensii, vă spun ce fac. Voi depune plângere penală împotriva găştii de mai sus pe care o voi semna personal şi vă aştept şi pe voi toţi să semnaţi alături de mine. Numai aşa îi oprim! Nu mai merge cu jumătăţi de măsură! Este vremea lucrurilor serioase!", a arătat senatorul PNL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri