George Copos vrea restaurantul „Panoramic” de pe Tâmpa

Data publicării:
restaurant panoramic captura digi

Restaurantul „Panoramic” care oferă o privelişte spectaculoasă asupra Braşovului ar putea fi cumpărat de omul de afaceri George Copos. Deocamdată sunt negocieri. Chiar dacă preţul este mic, investiţiile se anunţă mari, pentru că localul de pe Tâmpa este închis şi se degradează de ani de zile. Cine îl cumpără, însă, va avea o mină de aur: nu va duce lipsă de clienţi pentru că este într-o zonă turistică foarte căutată.

Restaurantul Panoramic, aflat pe vârful muntelui Tâmpa, oferă cea mai frumoasă privelişte asupra Braşovului şi ar putea deveni un adevărat punct de atracţie pentru turişti. Cu toate acestea, proprietarii nu au reuşit până acum să îl vândă.

Compania care deţine restaurantul de pe Tâmpa a încercat să îl scoată de mai multe ori la licitaţie în ultimii patru ani, însă investitorii nu s-au arătat interesaţi din cauza accesului dificil. De fiecare dată preţul de pornire a licitaţiei a depăşit un milion de euro.

Din 2014 până acum, preţul de vânzare a restaurantului a scăzut de la 1,16 milioane de euro la puţin peste un milion de euro. Chiar şi aşa, viitorul proprietar va avea de investit aici încă pe-atât. Localul are o suprafaţă de 1.640 de metri pătraţi, la care se adaugă şi un teren de aproape 900.

Deocamdată, omul de afaceri George Copos a investit peste 30.000 de euro în reparaţiile telecabinei care duce pe Tâmpa. Tot cu telecabina se va putea face şi aprovizionarea cu marfă a restaurantului.

George Copos deţine un hotel la Poiana Braşov şi toate instalaţiile de transport pe cablu din staţiune. În 2001 şi-a extins afacerile pe litoral unde a cumpărat la licitaţie Hotelul Europa de la Eforie Nord. A plătit pentru el două milioane de dolari, dar a mai investit încă 22 de milioane de euro pentru modenizare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri