(P) Aspire Bootcamp, un eveniment unic de mix&match își deschide aplicațiile

Data actualizării: Data publicării:
Aspire Bootcamp Photo

Antreprenorii în devenire sau la început de drum în a-și înființa propriul business sunt invitați să aplice la prima ediție a Aspire Bootcamp, care va avea loc între 12-15 Aprilie 2018, în București.

Aspire Bootcamp reprezintă un eveniment unic de mix&match skills în România, aducând împreună participanți cu abilități tehnice și cei care dețin cunoștințe de business. În cele 4 zile de Bootcamp participanților li se crează cadrul în care să își cunoască viitorul co-fondator împreuna cu care să pună bazele unui nou business. Bootcampul facilitează înțelegerea unor probleme reale din industrii diferite, mărirea echipei și explorarea relațiilor cu potențiali investitori.

Bootcampul debutează cu o serie de sesiuni referitoare la atitudinea unui antreprenor, filtrarea și prezentarea ideilor de afaceri. Participanții vor interacționa cu lideri din diverse industrii, pe care îi pot ulterior aborda ca mentori pe parcursul dezvoltării afacerilor lor și cu coaches din partea comunității Aspire, care se pot alătura echipelor sub formă de manageri de proiect. Echipele au la dispoziție două zile să își dezvolte ideile, îndrumate de către organizatori, multipli antreprenori de succes și traineri. Întregul proces are ca scop prezentarea ideilor de afaceri în fața unui juriu format din potențiali investitori, care vor selecta echipele câștigătoare.

Cele mai bune echipe vor intra într-un program de mentorat de 3 luni și vor primi un manager de proiect din partea organizației Aspire, training, oportunități de micro-investiții, precum și acces la toate resursele comunității. Programul de Pre-Accelerare Aspire contribuie la dezvoltarea zonei de antreprenoriat în regiunea balcanică, prin oferirea unui mediu de dezvoltare și testare a potențialului în piață a ideilor și ajutând la scalarea acestora.

Cei interesati sunt incurajati sa aplice pana pe data de 1 Aprilie, folosind formularul online https://aspireacademy.ro/programs/aspire-pre-accelerator/

Despre Aspire

Aspire a fost fondat în anul 2011 de absolvenți români de la universități de top din Statele Unite și Europa, precum Harvard, Princeton, Wharton și Georgetown. Misiunea Aspire  este să descopere și să motiveze talente cu potențial de a deveni lideri în comunitățile din care fac parte. În jurul Aspire s-a creat o comunitate dinamică de peste 650 de Alumni cu peste 37 de naționalități diferite, cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani.  Aceștia organizează periodic evenimente în țări precum Statele Unite, Marea Britanie sau Olanda și beneficiază de o rețea de job-uri și oportunități în România și în străinătate. Companii de top au recrutat prin intermediul organizației candidați pentru poziții variind de la junior la senior, care depășesc așteptările și excelează în domeniile în care s-au specializat.

Prima inițiativa de a sprijini comunitatea de antreprenori din Aspire a fost Incubatorul Aspire fondat în 2016, care a pornit cu un circuit închis și a avut ca scop dezvoltarea unui produs minim viabil care sa atragă primii clienți în companiile nou înființate.

Aspire Bootcamp este organizat mulțumită Black Sea Regional Trust, un proiect al German Marshall Fund, și cu sprijinul partenerilor locali și naționali.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri