Proiectul noului mall al Bucureștiului a intrat în faliment înainte să fie deschis

Data actualizării: Data publicării:
mall

Proiectul centrului comercial Victoria City, pregătit de mai mulți ani spre a fi construit în Capitală pe terenul fostei fabrici Textila Dacia din Bucureștii Noi, dar întârziat fără explicații, a intrat în faza falimentului înainte să fie deschis.

Terenul pe care urma să fie deschis mall-ul a fost scos la vânzare cu aproape 24 de milioane de euro. Interesant și rar întâlnit, fondul sud-african de investiții NEPI a fost indicat, dar ulterior retras ca un motiv al falimentului.

Complexul comercial a fost anunțat pe piață încă din 2011 ca urmând să fie dezvoltat de firma Vic City, înființată în 1991 și administrată din 2011 de omul de afaceri canadian Michael Topolinski, proprietarul grupului Benevo, în parteneriat cu fondul sud-african New Europe Property Investments (NEPI). Fondul de investiții reprezenta un sprijin important al acestui proiect, fiind cel mai mare investitor în sectorul imobiliar din România după numărul de centre comerciale și sedii de birouri și cea mai mare companie imobiliară din Europa Centrală și de Est.

Citiţi detaliile acestui proiect AICI

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri