Taxele pot fi plătite cu cardul, POS-urile necesare nu se găsesc

Data actualizării: Data publicării:
57990a67682ccf04a3c882b0

Contribuabilii pot plăti, de luni, 29 august, impozitele şi taxele către bugetul statului cu cardul în sediile Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) din Bucureşti şi judeţul Ilfov, în care au fost instalate POS-uri.

57990a67682ccf04a3c882b0

Contribuabilii pot plăti, de luni, 29 august, impozitele şi taxele către bugetul statului cu cardul în sediile Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) din Bucureşti şi judeţul Ilfov, în care au fost instalate POS-uri, a anunţat instituţia fiscală, informează News.ro. Aparatele necesare efectuării plăților nu se află însă pretutindeni. Potrivit ANAF, aparatele au fost instalate în 21 de sedii ale Fiscului din Bucureşti şi judeţul Ilfov. 

"Au fost instalate 37 de POS-uri în 21 de sedii care aparţin Administraţiilor Sectoarelor 1-6 ale Finanţelor Publice, Activităţii de Trezorerie şi Contabilitate Publică a Municipiului Bucureşti şi unităţilor de trezorerie subordonate (Trezoreriile Statului - Sectoarele 1-6 şi Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publică a judeţului Ilfov)", a precizat ANAF. 

Anterior, la finalul lunii iulie, ANAF anunţase că taxele pot fi plătite cu cardul la ghişeu în 53 de sedii ale Fiscului din 10 judeţe din regiunile Vest şi Sud-Est:  Arad, Caraş-Severin, Hunedoara, Timiş, Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Tulcea şi Vrancea.

ANAF are opt direcţii regionale şi peste 200 de administraţii financiare în toată ţara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri