CEA MAI BUNĂ OFERTĂ LAST MINUTE DIN VARA ACEASTA: Pășiți în lumea IT și alegeți-vă singuri locul de muncă

Data actualizării: Data publicării:
Link Academy_main

Și voi vă aflați printre cei care caută oferte last minute la agențiile de turism pentru a merge în concediu cu reduceri enorme în destinații cât mai atractive? Atunci, zilele acestea a mai apărut încă o ofertă last minute fantastică, care vă poate oferi posibilitatea ca niciodată să nu vă mai gândiți cât câștigați, unde veți călători sau unde veți locui și lucra!

Este vorba despre oferta last minute de la LINK Academy, care vă oferă posibilitatea de a alege una dintre cele mai căutate destinații IT și de a porni într-o călătorie interesantă de la începător la expert în IT foarte bine plătit.

Profitați de această șansă fantastică și înscrieți-vă la timp, deoarece numărul de locuri este limitat. Accesați site-ul LINK Academy și rezervați-vă locul!

Porniți în călătoria către un job bine plătit

În timp ce mulți locuitori din regiune găsesc cu greu un loc de muncă cu un salariu decent și trebuie să caute așa-numitele oferte last minute cu reduceri mari ca să se gândească la un concediu, concetățenii noștri care lurează în IT nu au astfel de probleme.

Câștigă și câteva salarii lunare medii (chiar și începătorii câștigă în jur de două salarii lunare medii) și nu trebuie să aștepte după un loc de muncă – acesta îi așteaptă pe ei. Mai mult, toate cercetările anticipează o creștere sigură a locurilor de muncă în domeniul IT, așadar tot mai multe persoane aleg o carieră în acest sector.

De aceea, LINK Academy, școală internațională de IT care de câțiva ani școlarizează cadre pentru cele mai bine plătite joburi din zilele noastre, a decis să pregătească o ofertă specială last minute pentru această vară, care, cu o mare economisire, vă oferă posibilitatea să pășiți în lumea IT în mai puțin de 12 luni de școlarizare.

Alegeți destinația IT care vă interesează cel mai mult

Ofertele pentru angajări în domeniul tehnologiei informației cresc în mod constant, dar contribuie și faptul că sectorul IT din România înregistrează pentru 200.000 de angajați.

Această statistică arată cel mai bine că oricine are cunoștințe necesare și abilități practice poate să-și găsească foarte ușor un loc de muncă și să înceapă să câștige foarte bine!

Deși mulți cred că pentru a lucra în sectorul IT este nevoie de o facultate, în realitate nu este cazul. În jur de 70% dintre programatorii (cei mai bine plătiți experți IT) din lume nu au absolvit facultatea din domenii similare. Pentru lucru în IT, cele mai importante sunt cunoștințele practice, pe care le puteți dobândi în scurt timp – indiferent de experiența avută.

Astfel, datorită metodei unice pentru studiu mai ușor și mai rapid, la LINK Academy aveți șansa ca, în mai puțin de 12 luni de școlarizare, să dobândiți abilitățile pentru care înainte era nevoie de doi până la patru ani. Trebuie doar să alegeți domeniul IT care vă atrage cel mai mult: programare, administrare de rețea, design, IT business, design 3D și CAD sau chiar dezvoltarea aplicațiilor mobile. Indiferent ce veți alege, nu veți da greș, deoarece fiecare dintre aceste ocupații garantează un job foarte bun și câștiguri mari – încă de la bun început.

Cursuri în clasă sau prin internet

Dacă optați pentru școlarizarea la LINK Academy, alegeți și modalitatea de frecventare a cursurilor – în clasă sau prin internet.

Cursurile desfășurate în clasele cu cel mai modern echipament sunt bazate pe minim de teorie și maxim de practică, iar studiul se bazează pe taskuri și proiecte, cu care vă pregătiți foarte repede pentru a lucra singuri în viitor.

Totuși, dacă doriți să vă organizați timpul așa cum vă corespunde cel mai mult, toate cunoștințele și abilitățile profitabile, dar și diplome, le puteți dobândi studiind prin internet – din orice oraș, orice țară, cu ajutorul unicului LINK Academy Distance Learning System. Pregătirea prin internet include lecții și materiale online, cursuri prin live stream, tutoriale audio și video, contact cu profesorii în timp real, teste interactive pentru verificarea cunoștințelor etc. Ca și cum ați fi în clasă. Este suficient să aveți un calculator și internet.

Și nu numai atât! Școlarizându-vă la LINK Academy, obțineți un șir întreg de instrumente și servicii pentru dezvoltarea carierei, cu care puteți obține un job în timp record. Practica și posibilitatea de angajare în cele mai importante companii IT prin intermediul Centrului pentru Dezvoltarea Carierei, posibilitatea perfecționării gratuite pe viață, cursurile opționale de limbă engleză și germană pentru cei care vor să lucreze în străinătate, programul pentru dezvoltarea abilităților personale și profesionale sunt doar câteva dintre beneficiile care vă așteaptă în timpul și după școlarizarea pe un an de zile!

Certificate recunoscute la nivel global

LINK Academy este singura instituție autorizată de către Departamentul de Examinări Internaționale Cambridge și trei companii IT la nivel global pentru pregătirea cursanților după programul avansat pentru tehnologiile informatice.

Microsoft, Zend, Adobe, ISTQB, Oracle, Autodesk, Cisco, Unity și Cambridge sunt doar câteva dintre numeroasele certificate pe care le puteți obține gratuit după școlarizarea la LINK Academy. Pe lângă faptul că sunt foarte apreciate de angajatori, aceste certificate reprezintă o garanție a cunoștințelor și un bilet sigur pentru călătoria voastră de succes în IT.

Schimbați-vă viața de la rădăcini vara aceasta!

Dacă decideți ca în următorul an să investiți în școlarizarea la LINK Academy, vara următoare deja veți lucra la primele voastre proiecte adevărate și vă veți bucura de beneficiile aduse de munca depusă, având în vedere că mulți cursanți LINK Academy încep să câștige încă din timpul școlarizării.

De aceea, nu ratați această ofertă last minute unică, care vă aduce o economisire de până la 450 euro! Vara aceasta începeți-vă cea mai importantă călătorie și pășiți către un viitor sigur de expert IT foarte bine plătit!

Grăbiți-vă, numărul de locuri este limitat!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri