CFR a ieftinit masiv biletele de tren spre Litoral

Data publicării:
57597d35682ccf3bda55a140

Reducerile anunţate acum de CFR Călători sunt aplicate în cadrul programului ”Biletul de weekend”, care oferă posibilitatea de a călători cu reduceri de până la 35% pe orice rută tur-retur, cu orice tren, în funcţie de numărul weekend-urilor alese dintr-o lună, potrivit News.ro.

”La Trenul Tineretului, Bucureşti – Constanţa, preţul este 23,07 lei pe călătorie, în loc de 33,40 lei cât ar fi tariful standard la trenul Regio”, se arată în comunicat.

Pe ruta Piteşti – Constanţa, biletul ajunge la 30,29 lei, în loc de 44,50 tariful standard la tren Regio.

Cu Trenurile Soarelui, pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa, preţul ajunge la 40,36 lei pentru trenurile care merg în regim de InterRegio, în loc de 60 lei cât sunt tarifele standard.

Pe ruta Ploieşti Vest – Constanţa, preţul poate ajunge la 44,78 lei, în loc de 66,80 lei, pe tronsonul Braşov sau Caracal spre Constanţa la 53,30 lei, în loc de 79,90 lei, iar dinspre Craiova sau Iaşi spre Constanţa preţul poate fi 60,84 lei, în loc de 91,50 lei la tariful standard. Toate preţurile menţionate includ şi tariful de rezervare loc, în valoare de 3,90 lei.

Achiziţionarea Biletului de weekend se poate face numai de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR.

CFR Călători a lansat, în iunie, programul estival de transport Trenurile Soarelui, prin care sunt introduse 40 de trenuri suplimentare către Litoral în perioada vacanţelor de vară.

CFR Călători este principalul operator pe piaţa de transport de pasageri pe calea ferată, cu o cotă de 82% după indicatorul cheie al sectorului - tren-kilometri -, pe baza căruia se analizează performanţele companiei în contractele de servicii încheiate cu Ministerul Transporturilor.

În prezent, patru operatori privaţi concurează CFR Călători pe piaţa transporturlui feroviar de călători: Regiotrans, Transferoviar Călători, Interregional Călători şi Softrans.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri