CNAIR a publicat imagini cu primii kilometri realizați din Autostrada Moldovei - VIDEO

Data publicării:
autostrada

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat pe Facebook imagini cu primii kilometri realizați din Autostrada "Moldova", aceștia fiind incluși în Varianta de Ocolire Bacău.

"Imagini actuale de pe șantierul Variantei de Ocolire Bacău. Stadiul fizic este de 47,50%", a menționat instituția alături de imaginile publicate pe Facebook.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Centura orașului Bacău va avea aproximativ 30,8 kilometri, iar 16,2 kilometri vor fi la profil de autostradă. Acest tronson face parte autostrada A7 "Moldova", iar primul kilometru de asfalt a fost turnat la începutul lunii octombrie 2019.

Varianta de Ocolire Bacău a fost scoasă din nou la licitație la finalul lunii decembrie 2017, după ce compania care câștigase inițial proiectul a efectuat doar 2% din lucrări, iar CNAIR i-a reziliat contractul.

Asocierea UMB-Tehnostrade a câștigat contractul de 668 de milioane de lei, fără TVA, la finalul anului 2018. Durata de proiectare și execuție este de 3 ani (6+30 luni), iar lucrările au început în martie 2019.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri