Compania Tarom a fost desemnată „Linia Aeriană a Anului 2015”

Data publicării:
TAROM MARE

 

Foto: Mediafax 

Gala de Excelență și-a propus să premieze proiectele care au marcat evoluția industriei hoteliere, a turismului și a ospitalitații, iar categoriile care au intrat în competiție au fost: turism, restaurante, hoteluri, agrement, agenții de digital. Câștigătorii au fost desemnați în urma procesului public de votare care s-a desfășurat online până la 20 martie. Ulterior, nominalizații au fost jurizați și de o comisie formată din specialiști din diverse arii ale industriei hoteliere, turismului și ospitalității”, se menționează în comunicat.

La categoria „Linia aeriană a anului”, compania Tarom a fost declarată câștigătoare, pentru a patra oară consecutiv, dintre 11 companii nominalizate.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române (TAROM) a fost înființată în 1954, își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor și operează zboruri peste 40 de rute din Europa și Orientul Mijlociu.

Din iunie 2010 este membră a Alianței SkyTeam, din 1993 membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membră a Asociației Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri