Lidl face angajări şi lansează "Caravana joburilor". LISTA posturilor vacante

Data actualizării: Data publicării:
lidl

Retailerul german Lidl a lansat o „Caravană a joburilor”, în scopul de a angaja 500 de persoane. Caravana va ajunge în toate oraşele din ţară în care compania deţine magazine.

lidl

Potrivit companiei, campania se va desfăşura din 15 martie până în octombrie. Caravana va opri în parcările celor 88 de magazine pe care retailerul le are în 39 de judeţe.

Punctul de pornire este Capitala, unde caravana va staţiona în parcarea a 14 magazine în zile diferite, din 15 martie, până în 11 aprilie

Cei interesaţi îşi pot depune CV-ul în cadrul acestei caravane şi pot afla informaţii direct de la echipa Lidl despre ce înseamnă să lucrezi în cadrul companiei.

Programul „Caravanei de joburi Lidl” poate fi accesat pe cariere.lidl.ro.

Compania pune la bătaie posturi în departamentele financiar, logistic, vânzări, audit - LISTA POSTURILOR VACANTE AICI

Compania de retail Lidl, care face parte din Grupul Schwarz, cu sediul in Neckarsulm, este unul dintre liderii companiilor care activeaza in retailul alimentar din Germania si Europa. Lidl este prezent in 30 de tari din toata lumea si opereaza aproximativ 10.000 de magazine si peste 140 de centre logistice in 27 de tari din Europa.

Lidl are aproximativ 215.000 de angajaţi si a fost desemnat Top Employer la nivel european, precum si national, in Romania, Germania, Italia, Grecia, Polonia, Slovenia si Slovacia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri