Amazon intră pe piaţa echipamentelor şi produselor medicale

Data publicării:
amazon
Foto: Guliver/GettyImages

Compania vrea să concureze astfel cu marii distribuitori din acest domeniu şi să le ofere clinicilor şi spitalelor o piaţă online de unde să-şi comande produsele de care au nevoie.

Amazon Introduces New Tablet At News Conference In New York
FOTO: Getty Images

Potrivit Wall Street Journal, Amazon vrea să intermedieze, astfel, legătura dintre firmele care vând echipamente medicale şi reprezentanţii unităţilor sanitare.

De altfel, mai mulţi directori de spitale ar fi purtat deja discuţii cu şefii Amazon la sediul companiei din Seattle - unde s-ar fi pus la punct ultimele detalii înainte de lansarea acestui sistem. Gigantul condus de Jeff Bezos a obţinut chiar drepturi de distribuţie în mai multe state americane. Odată cu această mişcare, Amazon îşi întăreşte prezenţa în sistemul medical.

Luna trecută, compania a anunţat o alianţă gigant cu Berkshire Hathaway şi JPMorgan pentru a face serviciile medicale din Statele Unite mai accesibile pentru angajaţii lor. Cele 3 companii, din domenii diferite s-au declarat nemulţumite de costurile impuse de firmele de asigurări de sănătate, aşa că.... s-au gândit să îşi creeze propria companie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri