Ansamblu rezidențial de lux, lansat în nordul Capitalei

Data publicării:
complex rezidential

Lucrările pentru prima fază a ansamblului vor fi demarate în luna ianuarie 2018 și primele patru imobile vor fi finalizate în iulie 2019, urmând ca întregul ansamblu să fie finalizat în iunie 2020.

Grupul Impact a lansat marţi, 14 noiembrie, ansamblul rezidențial Luxuria Domenii Residence, situat în zona de nord a capitalei, între Bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu.

Ansamblul va fi dezvoltat pe un teren în suprafaţă de 22.500 mp, situat într-o zonă a capitalei cunoscută drept viitorul pol al clădirilor de birouri.

Lucrările pentru prima fază a ansamblului vor fi demarate în luna ianuarie 2018 și primele patru imobile vor fi finalizate în iulie 2019, urmând ca întregul ansamblu să fie finalizat în iunie 2020.

Achiziţia terenului a costat grupul Impact cca 12,5 milioane euro, iar investiţia totală se ridică la aproximativ 68 milioane euro. Ansamblul va cuprinde 9 blocuri cu 630 de apartamente de tip studio, cu două, trei și patru camere, precum și duplexuri cu trei sau patru camere. Apartamentele beneficiază de finisaje şi dotări de înaltă calitate atât la interior, cât şi la exterior.

Printre atuurile construcţiilor se remarcă amplasarea distanţată a imobilelor care asigură locatarilor intimitate, aleile largi, înălțimea atipică a camerelor (de până la 3 m), a ușilor, sistemul de încălzire în pardoseală, suprafeţele generoase ale apartamentelor: studiourile au o suprafaţă de 54 mp, iar un apartament cu 4 camere poate ajunge şi la 230 mp, la care se adaugă terase cu suprafețe între 8 mp și 28 mp. Pe lângă suprafața utilă locuibilă generoasă, complexul va fi prevăzut cu peste 700 de locuri de parcare subterane pentru rezidenți, precum și numeroase locuri de parcare supraterane destinate vizitatorilor.

Rezidenții vor avea la dispoziție facilități diverse, cum ar fi: săli de fitness, lounge, recepție centrală cu servicii 24/7, pază permanentă, centrală proprie de securitate și servere de monitorizare.

Înfiinţat în 1991, Impact Developer & Contractor SA este primul dezvoltator imobiliar privat din România. Impact numără până în prezent 16 ansambluri rezidenţiale finalizate, peste 400.000 mp construiţi şi peste 4.000 de unităţi livrate la nivel naţional.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri