Auchan își deschide primul supermarket din România

Data publicării:
796px-Auchan_Hypermarket_in_Constanta,_Romania

Acesta va fi ianugurat în complexul Bucur Obor până la sfârşitul anului.

Subsidiara din România a grupului francez Auchan, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piaţă, va deschide până la sfârşitul anului primul său supermarket din România în centrul comercial Bucur Obor, care va avea o suprafaţă de 2.300 de metri pătraţi, a anunţat miercuri compania, informează News.ro.

Retailerul a anunţat miercuri că deja a semnat cu Bucur Obor SA un contract de închiriere pentru un spaţiu comercial, în incinta centrului comercial Bucur Obor.

Începând cu acest an, Auchan Retail România şi-a extins dezvoltarea prin deschiderea primelor magazine de proximitate – MyAuchan, în parteneriat cu Petrom SA.

Auchan a anunţat la începtul lunii aprilie că a reuşit să semneze un contract de parteneriat cu grupul OMV Petrom, care îi oferea retailerului acces la reţeaua de distribuţie a companiei petroliere. Contractul prevedea că Auchan urma să deschide 15 magazine de proximitate în benzinăriile Petrom până la sfârşitul anului.

În prezent, Auchan România numără 33 de hipermarketuri şi 4 magazine de proximitate My Auchan - deschise în staţii Petrom. Retailerul are în România circa 10.000 de angajaţi şi a înregistrat o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro în 2016.

Centrul comercial Bucur Obor şi-a deschis porţile în 1975, fiind perceput ca prima destinaţie comercială a Capitalei care oferea mai multe produse şi servicii într-un singur loc.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri