Când alții cresc prețurile, DIGI mărește viteza pentru abonații la internet fix

Data actualizării: Data publicării:
digi net

În plin sezon de scumpiri, Digi | RCS & RDS oferă clienților viteză de internet fix superioară la aceiași bani. Din 15 octombrie 2018 până pe 15 ianuarie 2019, actualii clienți și noii abonați care contractează serviciile FiberLink 300 și FiberLink 500 vor avea acces gratuit la nivelul superior de viteză a datelor, respectiv la FiberLink 500 sau FiberLink 1000.

„Ca lideri ai pieței de internet fix, în România, suntem conectați nelimitat cu clienții noștri și onorăm promisiunea de a le oferi cele mai bune servicii la cele mai competitive prețuri. Prin această nouă facilitate, timp de 3 luni, clienții DigiNet FiberLink 300 și DigiNet FiberLink 500 vor avea acces gratuit la o conexiune cu o viteză superioară de transfer de date”, a declarat Valentin Popoviciu, Vicepreședinte al Grupului Digi | RCS & RDS.

Serviciul FiberLink 300 se poate achiziționa la prețul de 28 de lei/lună, FiberLink 500, la prețul de 34 de lei/lună, iar FiberLink 1000, la 39 lei/lună. Toate prețurile au TVA inclusă. Informații suplimentare despre caracteristicile serviciilor se află AICI.

Despre Grupul Digi | RCS & RDS

Grupul Digi |RCS & RDS este liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia. Înființată în urmă cu aproape 25 de ani, deține aproape în integralitate cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, care acoperă circa 7 milioane gospodării în România și Ungaria.

Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul comunicațiilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.

În România, Grupul Digi este, în prezent, cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local, cu aproximativ 14.000 de angajați, și contribuie la bugetul de stat și al asigurărilor sociale și de sănătate din principala sa piață cu mai mult de 120 milioane EUR anual.

În oferta de conținuturi trans-media a grupului Digi figurează televiziunile Digi 24, DigiSport, FilmNow, Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiourile Digi FM, ProFM, Dance FM și Music FM și platformele de comunicare online reunite sub DigiOnline.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri