Cea mai înaltă clădire de birouri din centrul Bucureştiului a fost finalizată

Data publicării:
unirii view

Unirii View, cea mai înaltă clădire de birouri din centrul Bucureştiului, a fost finalizată, iar proiectul este livrat în proporție de 80%.

Sursa foto: Andrei Petrache, youtube.com

Valoarea investiției este de 33 de milioane de euro, a anunţat joi dezvoltatorul. Printre companiile care îşi vor stabili sediul în noua clădire reper din centrul Capitalei se numără NTT Data România, Spaces, H&M România, Pernod Ricard România şi Red Bull România.

Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la cinci minute de Piaţa Unirii, potrivit dezvoltatorului. Proiectul are o înălţime de 73 de metri desfăşurată pe 19 etaje supraterane plus o parcare subterană împărţită pe trei niveluri. Unirii View are o suprafaţâ închiriabilă de aproximativ 17.300 de metri pătraţi, potrivit News.ro.

”Am dezvoltat un proiect-destinaţie pentru companiile care vor să îşi desfăşoare activitatea în cel mai central punct al oraşului. Unirii View nu este doar cea mai vizibilă clădire din zonă ci şi un proiect cu specificaţii tehnice excelente şi o arhitectură deosebită pentru Bucureşti, cu accente art-deco care creează o prezenţă distinctă în mulţimea de construcţii de sticlă şi oţel din această perioadă”, spune Yves Weerts, preşedintele Weerts Group, investitorul din spatele Unirii View.

Yves Weerts este un antreprenor de naţionalitate belgiană, care a derulat mai multe investiţii pe piaţa imobiliară din România.

Întreg procesul de dezvoltare al Unirii View precum şi project managementul clădirii a fost asigurat de către Speedwell Real Estate Development, prin Didier Balcaen, procesul de construcţie a fost finalizat de către Bog’Art, în timp ce Westfourth Architecture, în cooperare cu DMA Architecture & Interior Design, au adus viziunea arhitecturală şi componenta de design.

Clădirea este cu aproximativ 15 metri mai mică decât hotelul Intercontinental, cea mai înaltă clădire din centrul Capitalei. Nordul Bucureștiului găzduiește cea mai înaltă clădire din România Sky Tower, 137 de metri parte a complexului Floreasca City Center.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri