Cel mai mare retailer online din lume face angajări în București

Data publicării:
Amazon Holds News Conference
Foto: Gulliver/GettyImages

Gigantul american Amazon, cel mai mare retailer online din lume, va recruta cel puţin 1.300 de angajaţi pentru noul său sediu din Bucureşti, din cadrul proiectului Globalworth Campus din Pipera, relatează Ziarul Financiar.

Amazon Holds News Conference
Foto: Gulliver/GettyImages

Amazon a semnat cu fondul de investiţii pentru 13.500 mp de birouri. Luând în calcul o chirie medie de 12 euro/mp, Amazon va plăti anual către Globalworth aproape 2 milioane de euro.

Compania americană a demarat deja recrutările în Bucureşti, o parte dintre oamenii deja selectaţi făcând parte din echipa centrului de dezvoltare de software deţinut în Capitală de gigantul american Intel.

Amazon România a deschis în toamnă un nou centru de dezvoltare şi tehnologie în Iaşi, creând 400 de locuri de muncă permanente care se adaugă celor 600 pe care compania le avea deja în România.

Noul sediu Amazon din România găzduieşte patru departamente: Technology Development, Compliance Operations, Retail Services şi Digital Imaging, toate fiind implicate în dezvoltarea soluţiilor tehnologice şi consolidarea operaţiunilor de pe site-ul Amazon.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri