Cele mai bune luni pentru a cumpăra bilete de avion cu 40% mai ieftine

Data publicării:
aeroport henri coanda otopeni _ bucharestairports.ro

Ianuarie si februarie sunt poate cele mai bune luni pentru a cumpara bilete de avion. În mod normal, biletele luate acum sunt cu 40% mai ieftine decât în restul anului.

Lunile ianuarie şi februarie sunt cunoscute ca sezon al reducerilor, iar pachetele turistice nu fac excepţie. Majoritatea agenţiilor de turism şI companiilor de transport vin cu promoţii încă din prima zi a noului an.

Dacă perioada vizată este iunie - august, atunci tarifele sunt cu 40, 45% mai mici. Majoritatea reducerilor includ destinaţii din Europa, dar, în funcţie de buget, există şi pachete pentru destinaţii exotice.

Companiile de transport aerian intră de asemenea în categoria celor care vând la început de an cu tarife mult sub nivelul cerut în mod normal. Un exemplu ar fi că, în lunile ianuarie şi februarie, bilete la clasa business se vând cu tarife asemănătoare celor de la clasa economy. Apoi, companii mari şi, în mod normal scumpe, vând bilete care concurează cu cele ale companiilor low cost.

În 2017, cele mai căutate destinaţii de călătorie rămân aceleaşi ca anul trecut. Este vorba despre marile capitale europene, iar cele mai căutate pachete turistice sunt city break-urile în oraşe ca Roma, Paris şi Barcelona. Pe lista românilor a rămas totuşi şi Dubai.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri