Clădiri de birouri cu pistă de alergare pe terase

Data actualizării: Data publicării:
2017_04_2_running_s_71960400

Compania suedeză Skanska a anunțat investiții de 38 de milioane de euro în prima clădire din proiectul Campus 6, aflată în construcție chiar peste drum de stația de metrou Politehnica din București. A doua și a treia clădire din acest complex vor avea o caracteristică inedită pentru angajați: pistă de alergare pe acoperiș.
2017_04_2_running_s_71960400

Foto: economica.net

Skanska are în dezvoltare prima clădire de birouri din cele patru din proiectul Campus 6. Proiectul se construiește pe un teren de 21.000 de mp din fosta platformă Pumac, aflat peste drum de stația de metrou Politehnica și în apropierea centrului comercial AFI Palace Cotroceni și a clădirilor de birouri AFI Park, potrivit Economica.net.

Pista de alergare va fi amenajată pe acoperișul celei de a doua şi a treia clădire din proiect, care vor fi unite. Unul din obiectivele principale ale Skanska este de a crea spații de lucru inovatoare, pregătite pentru viitor, iar unul din elementele cheie ale acestei misiuni este omul. Putem avea cele mai îndrăznețe linii de design și cea mai nouă tehnologie, dar principala funcție a unei clădiri este să ofere valoare vieții de zi cu zi a celor pe care îi găzduiește. De aceea, pentru Campus 6 am dezvoltat conceptul pornind de la lucrurile esențiale – cum ar fi aerul, lumina, spațiul sau comunitatea" spun reprezentanții Skanska Property România.

Prima clădire va avea 11 etaje și o suprafață închiriabilă de 22.000 de mp și va fi livrată pe piață în cel de-al treilea trimestru al anului viitor. În total, la finalizarea celor patru clădiri, Campus 6 va veni cu un plus de spații de birouri de 81.000 de mp.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri