Compania din România care a anunțat că va dona 1 milion de euro pentru reconstrucția Notre Dame

Data actualizării: Data publicării:
incendiu la catedrala notre dame
Catedrala Notre Dame din Paris a fost cuprinsă de flăcări. Foto: Hepta

Fondatorul unicornului UiPath, Daniel Dines, a anunțat că startup-ul pe care îl conduce va dona 1 milion de euro pentru reconstrucția Catedralei Notre Dame, distrusă parțial, luni seara, de un incendiu devastator. Anunțul a fost făcut pe scena unui eveniment de tehnologie care a avut loc la Paris și apoi pe pagina de Twitter a companiei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ACTUALIZARE. În urma unor critici venite pe rețelele de socializare, care le reproșau reprezentanților UiPath că donează pentru restaurarea catedralei Notre Dame din Paris, compania vine cu precizări:

Anunțul făcut de Daniel Dines, Co-fondator și CEO al UiPath, în cadrul #UiPathTogether Paris, în legătură cu decizia companiei de a susține cu un 1 milion de euro refacerea catedralei Notre Dame e în spiritul valorilor UiPath, care derulează permanent acțiuni cu impact social global.

Citiți și: 

UiPath, un succes amețitor. Cum se explică reușita companiei românești care vrea să se listeze la Nasdaq

Până de curând, UiPath a făcut investiții importante în inițiative de educație prin intermediul UiPath Academy și Academic Alliance, cel mai recent program prin care am extins colaborarea cu școli și universități din întreaga lume. Independent de aceste proiecte, UiPath și-a asumat încă din 2018 misiunea de a susține pe termen lung copiii care se află în risc de sărăcie, din România și India. Prin intermediul Fundației UiPath, o organizație non-profit fondată de UiPath România, compania va susține copiii din comunitățile sărace din România și India să aibă un viitor mai bun prin acces la educație de calitate, cu sprijinul tehnologiei. Până în 2025, Fundația își propune să transforme viața a 500.000 de copii”.


„UiPath datorează multe Franţei şi culturii franceze. Este timpul să dăm şi noi ceva înapoi Franţei. În numele UiPath, aş vrea să donez 1 milion de euro pentru reconstruirea Notre Dame”, a spus Daniel Dines la conferința UiPaht Together Paris, potrivit startupcafe.ro.

Anunțul a fost preluat apoi și de pagina oficială de Twitter a companiei românești UiPath, cu sediul în SUA și București. Unicornul (n.r. denumire dată companiilor private care ajung la o evaluare de cel puțin 1 miliard de dolari) are biroul în șase țări și este specializată în tehnologie software pentru automatizarea proceselor de lucru din mediul office.

UiPath ar putea ajunge în curând la o evaluare de 7 miliarde de dolari.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri