De la auto la imobiliare. Rădăcini investeşte 20 milioane de euro în nordul Capitalei

Data publicării:
radacini imobiliare

Grupul Rădăcini, prin divizia sa dedicată sectorului imobiliar Rădăcini Estate, construieşte ansamblul rezidenţial premium Aviaţiei Tower în zona Floreasca din Bucureşti, cu o valoare a investiţiei de 20 de milioane de euro.

Prima fază a proiectului cuprinde 134 de apartamente şi va fi livrată în toamna anului 2019, potrivit News.ro. ”Aceste zone (între Calea Floreasca, Barbu Văcărescu şi Gara Herăstrău, n.r.) au rămas în ultimii ani locaţiile cu cele mai mari creşteri înregistrate în ceea ce priveşte numărul de angajaţi din clădirile de birouri moderne. Conform estimărilor publicate în 2018 de compania de servicii imobiliare Cushman & Wakefield Echinox, aproximativ 40% dintre angajaţii care îşi desfăşoară activitatea într-un astfel de mediu sunt concentraţi în clădirile aflate în apropierea metroului Aurel Vlaicu şi Pipera (aproximativ 97.000 dintr-un total estimat de 250.000)”, arată un comunicat.

Aviaţiei Tower by Rădăcini reprezintă unul dintre proiectele de portofoliu dezvoltate de arhitecţii firmei Vlad Simionescu & Asociaţii.

”Datorită poziţionării, calităţii şi design-ului modern, proiectul oferă siguranţă investiţională, dar şi posibilitatea de maximizare a valorii investite pe termen lung”, a declarat reprezentantul Rădăcini Estate, Filip Todosia.

Demarată în luna februarie a acestui an, prima fază a proiectului include construcţia celor 134 de locuinţe, de la apartamente de 2 şi 3 camere, până la cele de tip penthouse/duplex, şi 172 de locuri de parcare.

Rădăcini Estate este noua divizie de construcţii si vânzare de apartamente de lux a grupului Rădăcini, unul dintre cei mai mari jucători ai pieţei auto din România, care deţine în portofoliul său mărci auto precum Opel, Mazda, Volkswagen, Peugeot, Suzuki, Honda, Citroen, Cadillac, Chevrolet (service), Audi (service).

Înainte de lansarea diviziei, grupul a mai construit un proiect rezidenţial în zona Plevnei şi o clădire de birouri cu arhitectură avangardistă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri