DIGI | RCS & RDS, premiu pentru afacere performantă

Data actualizării: Data publicării:
valentin popoviciu
Valentin Popoviciu, vicepreședinte DIGI | RCS & RDS Foto: captură video

Grupul DIGI | RCS & RDS a obținut premiul special pentru perfomanța în afaceri și expansiunea pe alte piețe europene. S-a întâmplat în cadrul evenimentului Topul Firmelor din București, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Capitalei. Cele peste 7.200 de companii aflate în clasament au avut, în 2021, o cifră de afaceri uriașă, de 96 de miliarde de euro, în creştere cu 15 procente față de anul 2020.

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti a organizat pentru a 29-a oară Gala Topul Firmelor din București, un eveniment dedicat celei mai puternice comunități de afaceri din țară. Cele mai multe provin din domeniul serviciilor, comerţului şi industriei.  

Seara s-a deschis cu trofeul specil acordat companiei RCS & RDS pentru performanță în afaceri și pentru expansiunea pe alte piețe europene.

Anul trecut, grupul Digi a avut o contribuție la bugetul de stat de peste 1 miliard de lei, oferind cele mai accesibile servicii de comunicații fixe și mobile. Cu operațiuni în Italia, Spania, Belgia și Portugalia, compania are și cea mai modernă și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune.

„Mulțumim Camerei de Industrie și Comerț a Municipiului București pentru acest premiu de performanță și pentru extinderea pe alte piețe europene. Am dori în primul rând să mulțumim clienților noștri, pentru că ei sunt cei care ne dau încredere. Le mulțumim colegilor noștri din echipă, pentru că datorită lor am reușit să creăm în România printre cele mai performante rețele de telecomunicații din Europa. Suntem pe primele locuri în ceea ce privește accesul de bandă largă prin rețele de fibră optică, avem deja rețelele 4G care acoperă întreaga populație, avem rețele 5G și sperăm că, în viitor, cu experiența și cu know-how-ul pe care și colegii noștri ne-au ajutat să-l construim de-a lungul timpului, să mergem și către alte piețe, astfel încât să ducem competența noastră și mai departe”, a declarat Valentin Popoviciu, vicepreședinte DIGI | RCS & RDS.

Organizatorii Galei au luat în calcul, între altele, cifra de afaceri netă și eficienţa utilizării resurselor umane și a capitalului angajat.

„Premiem excelența! Anul acesta avem 7.200 de firme care au premii la noi. Aceste firme au realizat cifre de afaceri de 96 miliarde de euro și profit de 9,6 miliarde de euro, ceea ce reprezintă 10 la sută din cifra de afaceri”, a subliniat Iuliu Stocklosa, preşedintele Camerei de Comerț bucureştene.

Cu o rată a şomajului de doar 1,08% faţă de 2,56% la nivel naţional, Capitala concentrează 22% din totalul firmelor active din România.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri