eMAG a cumpărat o companie de curierat

Data publicării:
24_img-next-day-national

Antreprenorul Octavian Bădescu şi-a vândut acţiunile la compania de curierat deținută către eMAG, cel mai mare retailer online din România, care a devenit astfel acţionarul majoritar al companiei, cu 80% din capitalul social.

După vânzarea a 80% din acțiuni către eMAG, compania de curierat Sameday va fi condusă în continuare de către Lucian Băltaru, care va păstra 20% din acțiuni, potrivit unui comunicat al companiei de curierat, informează Economica.net.

Sameday Courier își va continua evoluția ca brand independent și va continua dezvoltarea de servicii de curierat, inclusiv din sfera premium, precum livrarea în două ore, livrarea şi preluarea produselor în anumite intervale orare, livrarea şi instalarea produselor voluminoase, livrarea seara şi în weekend.

"Piața de curierat a trecut în era consolidării și creșterii rapide, în care nevoile clienților s-au diversificat și specializat foarte mult. Noi am câștigat multă vizibilitate și am crescut rapid în ultimii ani, aducând pe piață servicii noi de livrare. Mai departe, aveam nevoie de un partener care ne putea ajuta să gestionăm această dezvoltare rapidă. Pentru noi, tranzacția reprezintă o recunoaștere a echipei, a calității serviciilor și a potențialului de dezvoltare pe care Sameday îl are pe piață. Pe lângă noile opțiuni de livrare pentru online, vom continua dezvoltarea serviciilor și pentru celelalte industrii precum, bancar, medical, media&advertising, poștal," a declarat în comunicat Lucian Baltaru, CEO și acționar Sameday Courier.

La rândul său, Octavian Bădescu a afirmat că a avut mai multe oferte în căutarea unui partener pentru dezvoltarea Sameday.

"Este un moment oportun pe piață și compania poate crește accelerat cu o investiție importantă. Am avut mai multe oferte pe care le-am luat în calcul împreună cu Lucian pentru a găsi partenerul potrivit pentru a duce compania la nivelul următor. Cu eMAG am rezonat imediat pe două planuri: au know-how-ul operațional care va dezvolta Sameday și abordarea pro-client pe care ne-am însușit-o și noi încă de la început," a declarat Octavian Bădescu, fondator Sameday Courier.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Prin ce trece acum Kate, detalii care te lasă fără cuvinte. Frumuseţea ei ar fi rămas doar o amintire. Noi...
Digi FM
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să...
Pro FM
Dana Nălbaru, retrasă din viața publică, duce un trai liniștit la țară. Ea văruiește copacii, soțul ei...
Film Now
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Adevarul
Turist italian șocat de mașinile scumpe din București: „Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania" VIDEO
Newsweek
VIDEO Rachete SUA ATACMS au distrus 5 lansatoare rusești de 3.000.000.000$, în Crimeea într-o noapte
Digi FM
O femeie a încercat să obțină un împrumut cu un cadavru în scaun cu rotile: “Unchiule, mă asculți? Trebuie să...
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu...
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce...
Film Now
Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai...