Fostul patron Praktiker își face o nouă rețea de magazine

Data actualizării: Data publicării:
omer susli profit_2

După ce a vândut Praktiker, omul de afaceri turc Omer Susli revine luna viitoare pe piața din România cu un nou lanṭ de magazine Home & Deco, începând exact cu orașele în care sunt închise centrele Praktiker.

Sursa foto: Profit.ro

Omul de afaceri turc Omer Susli, care în vara anului trecut a vândut rețeaua de bricolaj Praktiker către grupul britanic Kingfisher, unul dintre liderii pieței de bricolaj și amenajări interioare din Europa și compania-mamă a Brico Depôt România, lansează luna viitoare, conform informațiilor Profit.ro, un nou lanṭ de magazine pe piaṭa Home & Deco, sub brandul Homelux. Susli cumpărase magazinele Praktiker de la rețeaua germană în februarie 2014.

Primele două magazine vor fi deschise la Ploiești, cu o suprafață de 10.000 metri pătrați, iar ulterior în Focșani, de 6.500 metri pătrați. În paralel va fi deschis și un magazin online. Ploiești și Focșani sunt două dintre orașele în care Praktiker a închis magazinele, Kingfisher fiind într-un moment de reorganizare a activității și de rebranduire a portofoliului de magazine Praktiker în Brico Depôt, proces estimat a fi încheiat în primele luni ale anului viitor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri