GALERIE FOTO. Showroom inedit la IKEA

Data actualizării: Data publicării:
ikea1
Foto:www.mymodernmet.com

Compania IKEA, cunoscută pentru saloanele sale de prezentare, în care sunt expuse obiecte de mobilier moderne, aranjate impecabil, și-a schimbat, temporar, strategia cu 180 de grade, pentru a atrage atenția asupra crizei umanitare din Siria. La cel mai recent salon de prezentare din Norvegia, IKEA a reprodus casa unei familii de refugiați din Damasc pentru a semnala situația în care trăiesc milioane de oameni. 

ikea1
Foto:www.mymodernmet.com

Locuința din imagine este o reproducere fidelă a unei case de la ieșirea din Damasc, capitala Siriei. În această casă trăiesc zece persoane. 

Atmosfera este una sumbră. Locuitorii casei nu au acces la lucruri de bază, cum ar fi mâncarea, medicamentele și apă curată. 

IKEA și Crucea Roșie au vrut, prin proiectul „25 de metri pătrați pentru Siria”, să readucă în atenție criza umanitară din Siria și să determine oamenii să doneze pentru persoanele care trăiesc în zone de conflict. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pe toate obiectele din locuință, IKEA a pus anunțurile specifice de vânzare, doar că de această dată în loc de preț, compania a notat povestea oamenilor care locuiesc în Siria și cum pot să ajute. 

Deschideți galeria foto de mai jos pentru a vedea mai multe imagini cu locuința siriană reprodusă de IKEA. 

Foto:www.mymodernmet.com
Foto:www.mymodernmet.com

Camera a fost realizată de agenția de publicitate POL și face parte din strângerea de fonduri anuală a Norvegiei, care în acest an a promis că toate donațiile vor merge către persoanele care trăiesc în zone de conflict. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri