Lidl lansează o colecție de haine marca Heidi Klum. Ce prețuri vor avea

Data publicării:
heidi klum lidl

Fostul fotomodel Heidi Klum a creat o colecție de haine exclusivă pentru retailerul german Lidl, iar hainele pentru sezonul toamnă-iarnă vor fi disponibile inclusiv în magazinele din România. Colecția Lidl se va numi „Esmara by Heidi Klum”, iar hainele vor reflecta stilul modelului și vor avea prețuri începând de la 35 lei, până la 140 de lei, relatează People.com.

Cunoscutul lanț nemțesc de supermarketuri a anunțat că hainele vor fi disponibile în magazine începând cu jumătatea lunii septembrie

„Îmi doresc mult ca noua colecție pe care am creat-o pentru Lidl să fie pe placul oamenilor. Moda ar trebui să fie distractivă și fiecare dintre noi ar trebui să își permită această plăcere”, a declarat Heidi Klum.

„Heidi se potrivește perfect cu Lidl și cu clienții noștri”, a declarat Marco Giudici, directorul național de Achiziții și Marketing al Lidl România, referindu-se la colaborarea dintre retailer și Heidi Klum.

Din colecție fac parte jachete din piele naturală, pantaloni smart-casual, hanorace cu imprimeu de leopard, cămăși elegante, dar și încălțări comode sau accesorii.

adidasi
adidasi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri