Minicartier cu opt turnuri rezidențiale la Timișoara

Data publicării:
wallberg timisoara

Wallberg Properties dezvoltă un proiect de turnuri rezidenţiale în Timişoara cu 955 apartamente printr-o investiţie de 62 milioane euro.

Dezvoltatorul arădean Wallberg Properties a dat startul unei investiţii de 62 milioane de euro în Timişoara, legată de construcţia unui proiect de locuinţe, XCity Towers, care va totaliza 955 de apartamente, potrivit wall-street.ro.

Lucrările de construcţie au început în această vară şi se vor întinde pe o perioadă de mai mulţi ani fiind organizate în două etape. Wallberg a obţinut deja autorizaţia de construcţie pentru primul bloc, Tower 1, cu un regim de înălţime de 15 etaje.

Cele 955 de  apartamente  din proiectul XCity Towers vor fi dispuse în 8 clădiri cu regim de înălţime P+15, respectiv P+10 în două etape de dezvoltare. Valoarea totală a proiectului va depăşi 62 de milioane de euro, din care prima etapă va reprezenta 36 milioane de euro.

Proiectul va fi dezvoltat în nordul oraşului, în zona Bucovinei, în apropierea clădirii de birouri Vox Technology Park, cu acces uşor spre zona centrală a Timisoarei. XCity Towers demarează cu construcţia unei prime clădiri de 15 etaje, Tower 1, care va reprezenta o primă fază a etapei I de dezvoltare. Clădirea va cuprinde 135 de apartamente, 114 parcări exterioare şi 50 de parcări acoperite, dar şi o suprafaţă de 542 mp destinată spaţiilor comerciale şi de birouri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri