NEPI face precizări privind posibile investiții în România

Data actualizării: Data publicării:
gara de nord bucuresti

NEPI Rockcastle a precizat joi că investiții de 1,5 miliarde de euro în mai multe gări din România nu se numără printre „angajamentele investiționale” ale grupului. Reprezentanții NEPI nu au putut însă infirma lipsa interesului față de astfel de proiecte.

Redăm comunicatul de presă remis de NEPI la articolul „NEPI vrea mall la Gara de Nord. A pus ochii pe 47 de gări unde ar investi 1,5 miliarde euro”, informație apărută în publicații de profil. Articolul în cauză este disponbil aici.

"Proiectul menționat în presă, privind investiția de către NEPI Rockcastle a 1,5 miliarde de euro în modernizarea unor gări din România, nu se numără printre angajamentele investiționale asumate în prezent de către companie. Grupul NEPI Rockcastle comunică detalii privind achizițiile și strategia sa de investiții în conformitate cu regulile piețelor de capital unde este listat, principiile de guvernanță corporativă aplicabile și bunele practici ale industriei de investiții imobiliare. În acest sens, NEPI Rockcastle este deschis spre a analiza orice oportunități de investiții viabile care corespund strategiei sale de investiții. Informațiile oficiale privind achizițiile, strategia de investiții și rezultatele financiare ale NEPI Rockcastle sunt disponibile pe pagina companiei www.nepirockcastle.com".

Rugați să spună dacă grupul NEPI Rockcastle, dincolo de lipsa clară a oricărui angajament investițional, are sau nu interes față de astfel de proiecte de modernizare a gărilor, proiecte ce vor fi derulate de Ministerul Transporturilor, reprezentanții pentru comunicare din partea NEPI Rockcastle au refuzat un răspuns.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri