Sari la conținut

OLX relansează de marţi secţiunea pentru locuri de muncă

Platforma online Olx.ro relansează de marţi secţiunea “locuri de muncă”, care va include noi domenii şi specializări, precum IT-Telecomunicaţii, Marketing-PR-Media, Finanţe-Contabilitate, Resurse Umane sau Educaţie-Training, dar şi un serviciu plătit prin care angajatorii pot publica mai multe anunţuri pe platformă, a anunţat luni compania.

HACKERI SITE POLITIE

Odată cu noile actualizări aduse categoriei “Locuri de muncă”, OLX propune angajatorilor şi un serviciu premium prin care aceştia au acces la pachete personalizate pentru publicarea mai multor anunţuri cu posturile disponibile, a mai anunţat compania, citată de News.ro.

În funcţie de numărul anunţurilor încărcate, preţurile variază între 3,31 euro si 3,71 euro pentru fiecare job listat, având o valabilitate de o lună.

Serviciul premium oferă şi avantaje suplimentare angajatorilor, precum accesul la consultanţă telefonică cu un specialist OLX, statistici detaliate de până la 90 de zile sau filtre de căutare a anunţurilor direct din cadrul contului.

Pentru utilizatorii privaţi, folosirea secţiunii “Locuri de muncă” de pe OLX rămâne gratuită, aceştia putând publica până la două anunţuri la fiecare 30 de zile.

Totodată, platforma vine şi în sprijinul celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă, prin lansarea unei sub-secţiuni speciale în care utilizatorii pot solicita joburi angajatorilor de pe platformă, în funcţie de specializarea lor.

În prezent, categoria “Locuri de muncă” este accesată de mai mult de 2 milioane de utilizatori în fiecare lună şi intermediază peste 1 milion de interacţiuni între angajaţi şi angajatori.

Media de anunţuri active din categoria dedicată locuri de muncă în ultimul semestru a fost de peste 60.000 lunar.

Olx.ro este cea mai mare platformă de anunţuri de pe piaţa locală şi este deţinută de grupul sud-african Naspers. În prezent, pe Olx.ro se găsesc peste 3,5 milioane de oferte active.

Din cadrul grupului Olx mai fac parte platforma online de imobiliare Storia.ro şi site-ul cu ofertele dedicate exclusiv ofertelor de pe segmentul auto Autovit.ro.

Pe aceeași temă