(P) Direct Booking – cele mai bune oferte de Black Friday

Data publicării:
articol DB

Vacanțe cu discount de până la 40%, avans de doar 10%, siguranță la rezervare și calitate la locurile de cazare. Direct Booking vine anul acesta cu unele dintre cele mai mari reduceri de Black Friday ale momentului, plus o mulțime de facilități greu de combătut. Iar surprizele plăcute continuă să apară una câte una, pe parcurs. De asemenea, compania anunță și cumularea ofertelor Early Booking cu reducerile Black Friday.

Așadar, fie că vrei la plajă în România, în Grecia sau în Turcia, Black Friday este o ocazie tocmai bună să-ți rezervi vacanța la Direct Booking. Sigur, ușor de găsit, rapid în rezervare și bogat în beneficii. Ce-ți mai poți dori de la o ofertă de Black Friday? Iar dacă ții cont și de posibilitatea de a alege ce vrei și unde vrei, datorită numărului mare de locuri disponibile existente în site, atunci decizia e aproape luată. Descoperi un loc călduț și de încredere, unde găsești tot ce ai nevoie, la prețuri și facilități atractive.

Ai vacanță după vacanță, la un click distanță

Scurt și concis. Pe o piață împărțită în bucățele, în care plăcerea alegerii unei vacanțe se transformă adesea în oboseală și dezorientare, Direct Booking ne aduce relaxarea. Ne aduce plăcerea unui „Mall de vacanță, la un click distanță”. Da, motto-ul agenției. Dacă ai vizitat până acum site-ul, știi despre ce vorbim. Dacă nu ai făcut-o încă, Black Friday este o ocazie tocmai bună să o faci. Bugetul? Puțin probabil să fie o problemă. Ai...

...reduceri de 40% și doar 10% avans la rezervări

În perioada16-19 noiembrie, te bucuri de reduceri de până la 40% și plătești doar 10% avans din valoarea sejurului. Un beneficiu pe care puține agenții ți-l oferă și care îți mai echilibrează bugetul, ușurându-ți alegerea. Așadar, fie că vorbim de România, Bulgaria, Turcia, Grecia sau de locuri exotice precum Mauritius, Thailanda sau Republica Dominicană, pe site-ul agenției îți vei putea rezerva vacanța la prețuri mai mult decât accesibile.

Rezervări sigure și confirmări rapide

De ce online? Pentru că e mai simplu. Pentru că e de viitor și pentru că te ajută să iei decizia corectă privind vacanța pe care ți-o dorești și bugetul pe care îl aloci. Pentru că nu mai stai la coadă, pentru că e mai transparent și mai comod. Și, de câte ori nu ai cumpărat ceva mai scump doar pentru că așa ai fost îndrumat? Ei bine, după o experiență cu Direct Booking, sesizezi diferența. Alegerea îți aparține în totalitate! Prețul este transparent, rezervările sunt sigure, iar confirmarea vacanței tale este rapidă.

Dacă însă te regăsești printre cei care nu știu exact ce și unde vor, site-ul te îndrumă... la fel și agenții companiei. Îi poți suna oricând, ba chiar poți veni și la sediul din Calea Griviței nr. 180 (Coral Business Center), la doar 200 de metri de stația de metrou Basarab. Cu toate astea, pregătește-te pentru Black Friday... online. În perioada 16-19 noiembrie, și Direct Booking se pregătește să acapareze piața cu oferte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri