(P) Experții LONCOLOR prezintă inovația Expert Quick Color Touch by Michel Mercier – noul spray colorant cu aplicator

Data actualizării: Data publicării:
qct 580x386

Dedicată acoperirii rădăcinilor crescute ale părului și a firelor albe, noua gamă de produse LONCOLOR Expert Quick Color Touch by Michel Mercier constituie o soluție de moment, curată și rapidă, pentru un aspect îngrijit al coafurii, între două colorări. Datorită aplicatorului special - patent internațional, marca Michel Mercier - folosirea acestui produs inovator este simplă și lipsită de stresul petelor nedorite pe piele sau haine.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Michel Mercier - hairstylist de talie internațională, instruit sub îndrumarea maestrului Jean Louis David și a lui Claude Maxim - a dezvoltat de-a lungul anilor o întreagă gamă de produse pentru îngrijirea părului, numele lui devenind o marcă binecunoscută în întreaga lume.

În cinci nuanțe, pentru tot atâtea familii de culoare, produsele gamei LONCOLOR Expert Quick Color Touch by Michel Mercier sunt aplicabile pe orice tip de păr și compatibile cu orice produs de colorare permanentă folosești.

Experții LONCOLOR recomandă utilizarea produsului după spălarea şi uscarea părului. Alege tonul care se potriveşte cel mai bine cu nuanţa actuală a părului tău și atașează aplicatorul, punând o uşoară presiune la capătul superior al recipientului, până se va auzi un click. Agită foarte bine recipientul înainte de utilizare; detaliu foarte important, pentru un rezultat uniform. Este indicat să începi cu zona din jurul frunţii, a tâmplelor şi să continui cu restul părților, adică peste tot unde vezi rădăcini crescute. Apropie aplicatorul de scalp, la baza rădăcinilor, apasă uşor, pulverizează lejer și eliberează imediat. Repetă acțiunea până se colorează toate zonele necesare. Nu pătează și nu curge!

Simplu, curat, ușor de aplicat si de purtat, oriunde te-ai afla! Pentru mai multe detalii, accesați loncolor.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri