(P) SCHIMBAŢI-VĂ VIAŢA ÎN ANUL 2020: Înscrieţi-vă la LINK Academy cu o reducere de 40%

Data actualizării: Data publicării:
LA_Portali_novogodisnja780x440

Anul Nou este momentul ideal pentru a profita de magia sărbătorilor şi pentru a lua noi decizii care vă vor ajuta ca următoarele 12 luni să fie semnificativ diferite şi mai progresive decât cele ale acestui an.

În atingerea acestui scop vă poate ajuta şi LINK Academy, care pentru Noul An vă oferă o reducere de 40% la toate programele de şcolarizare pentru cele mai căutate şi bine plătite joburi în IT.

Profitaţi de Noul An pentru a vă crea noi oportunităţi pentru obţinerea succesului în domeniul IT

Anul Nou începe cu o ofertă care poate reprezenta cea mai bună decizie luată de sărbători.

Până pe 3 ianuarie, LINK Academy vă asigură înscrierea la cel mai mic preţ al anului, aşadar şcolarizarea anuală pentru unul dintre cele mai bine plătite joburi în IT poate începe de la doar 1.199 euro sau cu doar 68 de euro pe lună, dacă alegeţi plata în rate.

Dacă sunteţi interesaţi de domeniul IT, aceasta este oportunitatea unică de a vă schimba viaţa în anul 2020, de a vă asigura succesul şi de a dobândi competenţele necesare pentru jobul şi salariul dorit.

Obțineți abilități care vă vor câștiga un job în domeniul IT

De ani buni, în domeniul IT se găseşte cel mai rapid un job, iar previziunile indică faptul că această tendinţă va continua şi în viitor. Totuşi, atunci când vă alegeţi cariera, este foarte important să vă gândiţi care dintre domeniile IT corespunde intereselor voastre, pentru ca, pe lângă un salariu excelent şi oportunitatea de a găsi rapid un job, să vă şi mândriţi cu ceea ce faceţi.

Oferta de Anul Nou la LINK Academy vă permite, în unele condiţii speciale, să începeţi să vă construiţi o carieră de succes într-una din cele 6 domenii IT principale: Programare, Design şi multimedia, Administrarea reţelelor, IT business, Design 3D şi CAD sau Dezvoltarea aplicaţiilor mobile.

Prin şcolarizarea la unul dintre aceste programe veţi dezvolta competenţe care vă vor permite să vă ocupaţi în mod profesional cu scrierea codurilor de programare, cu administrarea reţelelor de calcul sau cu crearea aplicaţiilor mobile, care sunt astăzi parte inevitabilă a vieţilor noastre. Pe lângă aceasta, puteţi opta şi pentru crearea obiectelor 3D şi a altor soluţii grafice sau pentru conducerea proiectelor IT, conceperea campaniilor de marketing online şi multe altele. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să alegeţi departamentul dorit şi în mai puţin de un an de zile de la începerea şcolarizării veţi deveni un profesionist calificat, făcând parte din domeniul care înregistrează cea mai rapidă creştere.

Certificate internaţionale ca dovadă a cunoştinţelor voastre

Prin şcolarizarea la LINK Academy aveţi posibilitatea să obţineţi unul dintre certificatele recunoscute în domeniul în care v-aţi perfecţionat. În acest fel, obţineţi o dovadă a cunoştinţelor dobândite şi deveniţi un profesionist calificat, care nu va avea concurenţă pe piaţă şi care îşi va găsi foarte uşor jobul dorit.

Acum aveţi posibilitatea să obţineţi certificate recunoscute pe plan internaţional, care vor reprezenta o referinţă pentru o carieră de succes, deoarece LINK Academy colaborează la cel mai înalt nivel de parteneriat cu instituţii şi companii IT lidere, cum ar fi Microsoft, Adobe, Oracle, Zend sau Departamentul pentru Examinare Internaţională a Universităţii Cambridge, acestea fiind doar unele dintre adresele de la care vă pot ajunge certificate de renume după susţinerea cu succes a examenelor.

Grăbiţi-vă! Numărul de locuri este limitat!

Anul Nou este cea mai bună oportunitate pentru a lua decizii şi pentru a face ceva cu viaţa voastră. Cu timpul, veţi vedea că şcolarizarea la LINK Academy este cea mai bună decizie pe care o puteţi lua în acest moment, decizie care vă va schimba viaţa şi cariera.

Reamintim că oferta de înscriere la LINK Academy la un preţ redus durează doar până pe 3 ianuarie, iar cererea de înscriere se poate trimite prin intermediul acestui link.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri