(P) SmartDreamers Mobile App - De acum și companiile aplică la tine

Data actualizării: Data publicării:
Screen Video Mobile App

Ei bine, da, e adevărat. De acum și companiile aplică la tine pentru că aducem întreaga piață a recrutării direct în buzunarul tău. Indiferent dacă îți cauți activ un loc de muncă sau îți dorești să fii în atenția celor mai dinamice companii, SmartDreamers a lansat aplicația mobilă care schimbă regulile din piața recrutării online.

Screen Mobile App

În acest moment, aproximativ 70% dintre userii SmartDreamers folosesc dispozitive mobile atunci când sunt în căutarea unui job. Totodată, ultimele studii internaționale arată că, în 2017, 75% din navigarea pe internet se va face de pe dispozitive mobile. Cu siguranță știi că există aplicații mobile care încearcă să facă angajarea mai ușoară, însă SmartDreamers Mobile App simplifică procesul de recrutare printr-o serie de funcții inovatoare.

Screen Video Mobile App

Ce aduce nou SD Mobile App?

SmartDreamers Mobile App permite și companiilor să aplice la candidați, atunci când profilul acestora este potrivit pentru jobul scos la bătaie. În acest fel, chiar și cei care nu caută activ un loc de muncă vor fi în permanență la curent cu posibilitatea unei schimbări în carieră. Să ne gândim că ai un job de care ești mulțumit, însă îți dorești să știi dacă abilitățile și experiența ta reprezintă o atracție pentru alte companii. Având aplicația mobilă instalată pe telefon, fără să aplici la un anumit job, poți primi invitații de la companiile interesate de aptitudinile tale. Alegerea rămâne la tine. Cu o singură apăsare pe touchscreen poți accepta sau respinge acea invitație. Important e că poți fi mereu la curent cu cele mai bune oferte de pe piață.

Pe lângă această funcție, Mobile App permite aplicarea rapidă la un job găsit în listă (prin funcția Quick Apply), încărcarea directă a CV-ului în format PDF din Google Drive și Dropbox, notificarea candidatului de către o companie și utilizarea unui buton de Accept/Decline a invitației.

Cei care caută un job mai au la dispoziție o funcție de Chat prin care pot comunica cu recrutorii și au ocazia să stabilească data unui interviu. Aplicația este disponibilă, în primă fază, pentru utilizatorii Android.

Functii SD Mobile App

Piața recrutării în buzunarul tău

“Din experiența noastră, timpul este tot mai prețios pentru candidați. Asistăm la o schimbare de putere în piața recrutărilor: candidații sunt cautați din ce în ce mai mult de către companii și nu invers, cum era în trecut. Din acest motiv am dezvoltat aplicația, astfel încât să permită companiilor să intre în contact direct cu candidații, printr-un mecanism în care și compania aplică la candidat.spune Adrian Cernat, CEO SmartDreamers.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

P.S.: după ce vezi video-ul de prezentare pentru SmartDreamers Mobile App, poți descărca aplicația de AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri