Praktiker. Trei magazine noi, alte 20 remodelate

Data publicării:
praktiker

Retailerul Praktiker continuă expansiunea pe plan local prin magazine construite de la zero, odată cu remodelarea unităţilor deja existente, proces pe care l-a demarat anul trecut.

praktiker

Este, practic, o schimbare de direcţie a retailerului care are închiriate 22 din cele 27 de spaţii pe care le operează, potrivit unui articol Economica.net.

"Avem planuri de a deschide noi magazine în Bucureşti, dar ne concentrăm şi pe remodelări. Avem o echipă care se ocupă de găsirea unor locaţii în Bucuresti. Nu am cumpărat încă teren, dar există trei loturi la care ne gândim", a declarat Omer Susli, patronul Praktiker.

Totodată, compania analizează închiderea a două magazine neperformante din punct de vedere al vânzărilor. Este vorba despre unităţi în spaţii închiriate.

În ceea ce priveşte procesul de remodelare, compania va finaliza anul acesta remodelarea a 20 dintre cele 27 de unităţi pe care le operează în România, urmând ca restul de 7 unităţi să fie remodelate anul viitor. Până acum, a remodelat şapte unităţi, începând cu Praktiker Vitantis anul trecut, iar astazi a redeschis publicului magazinele din Ploieşti şi Oradea. În medie, investiţia într-un magazin s-a cifrat la 600.000 de euro. Procesul de remodelare durează aproximativ două luni şi nu presupune închiderea unităţilor.

Remodelarea a presupus creşterea gamei de produse pe toate categoriile de preţ, ajungându-se la peste 40.000 de articole, îmbunătăţirea semnalisticii din magazin, îmbunătăţirea informaţiilor oferite clienţilor la punctul de vânzare prin afişarea unor fişe tehnice ale produselor, o altfel de aşezare la raft, dar şi crearea unor zone de expoziţie în magazin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri