Ryanair recrutează însoțitori de zbor din România, oferind o primă de instalare de 1.200 de euro

Data publicării:
Prima_cursa_Ryanair_Barcelona-Oradea-Barcelona_ROL1385

Compania aeriana low cost Ryanair face recrutări inclusiv în România și caută oameni pentru posturile de însoțitori de zbor. Crewline, compania de recrutare contractată de Ryanair, a postat un anunț prin care îi invită pe doritorii care îndeplinesc condițiile de angajare să depună un CV.

Potrivit anunțului postat pe portalul e-jobs, candidații ar trebui să aibă un pașaport UE, o înălțime între 1,57 și 1,88 m, să poată înota cel puțin 25 de metri fără ajutor, să fie fluenți în limba engleză, să fie conștiincioși, flexibili, prietenoși și deschiși.

Compania le oferă candidaților selectați și o primă de instalare de 1.200 de euro. Despre salariu, Crewline susține că suma oferită este „foarte competitivă”, cu prime de productivitate oferite angajaților.

De asemenea, angajații vor primi reduceri la zborurile operate de companie.

Recent, compania Ryanair s-a aflat în mijlocul unui scandal de imagine, după ce, în decembrie, jumătate dintre piloții Ryanair Irlanda au anunțat că vor face grevă în zilele de dinaintea Crăciunului. Decizia a fost anulată cu doar o zi înainte, după ce managerii companiei au fost de acord să meargă la negocieri.

Potrivit site-ului Glassdoor, salariile medii în compania Ryanair sunt de aproximativ 1.200 - 1.500 de euro pe lună, net, însă este dependent de numărul de ore petrecute în zbor. Șeful echipajului de zbor poate câștiga un salariu net de până la 2.000 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri