S-a deschis magazinul "cu cele mai mici preţuri din ţară"

Data actualizării: Data publicării:
issa

Retailerul independent Issa, care operează cinci magazine în Capitală, a ieşit în provincie cu un nou tip de magazin. A inaugurat la Afumaţi un supermarket-cash&carry despre care managementul spune că are în momentul de faţă "cele mai bune preţuri din ţară".

issa
FOTO: Facebook

Este a şasea unitate a companiei care a activat până acum doar pe piaţa Capitalei cu patru supermarketuri de 300-600 de mp şi o unitate Express de 150 de mp.

„Este un magazin cu preţuri de angro de unde poţi cumpăra şi la bucată, fără vreo diferenţă de preţ. Dar focusul nostru sunt revânzătorii. Cred că în momentul de faţă avem cele mai mici preţuri din ţară", a declarat pentru economica.net Omar Al Jumaili, administratorul companiei.

Acesta a explicat şi modul în care noul magazin are o asemenea ofertă de preţuri la cele 10-12.000 de produse de pe rafturi. Este vorba despre adaosuri mici, de angro, coroborat cu acumularea de stocuri şi contracte bune cu furnizorii locali care văd în astfel de proiecte o alternativă obligatorie la retailerii internaţionali.

În supermarketurile Issa, în jur de 70% dintre produse sunt alimentare, iar producătorii locali sunt o primă opţiune atunci când au marfa solicitată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri