Samsung a dat-o în judecată pe ambasadoarea de brand din Rusia. Gafa uriașă comisă de femeie la o emisiune TV

Data publicării:
ksenia sobchek

Ksenia Sobchak, fostă candidată la alegerile prezidențiale din Rusia și ambasadoarea de brand a Samsung în Rusia, a fost dată în judecată de compania pe care o reprezintă. Samsung îi cere acesteia daune în valoare de 1,6 milioane de dolari, după ce Sobchack a comis o gafă de proporții, în timp ce se afla la o emisiune TV, scrie Mirror

Ksenia Sobchak, în vârstă de 36 de ani, a fost surprinsă de camerele de filmare în timp ce își folosea telefonul, un iPhone X, în timpul emisiunii. Deși a încercat să ascundă smartphone-ul cu ajutorul unei hârtii, pe filmare se vede clar că aceasta folosește un iPhone.

Ambasadoarea de brand a Samsung este obligată prin contract să folosească doar telefoane Samsung. Acum, compania a dat-o în judecată și îi cere daune de 108 milioane de ruble pentru gafa ei, mai mult decât suma cu care este plătită prin contract de Samsung.

Ksenia Sobchak este o fostă jurnalistă, politician și prezentatoarea unui reality show. Ea a ajuns în atenția presei internaționale în timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale din Rusia, când a candidat împotriva lui Vladimir Putin. Candidatura ei a fost văzută însă drept „un paravan” care să ascundă lipsa unor alegeri democratice, iar presa scrie inclusiv că Sobchek ar fi fina președintelui rus.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri