Șefa Poștei pusă secretar general al Ministerului Transporturilor

Data publicării:
elena petrascu

Elena Petraşcu a demisionat de la conducerea Poştei Române şi a fost numită secretar general la Ministerul Transporturilor. Ea a fost adusă probabil la Ministerul Transporturilor de actualul ministru, Lucian Șova. Acesta deținea funcția de ministru al Comunicațiilor când Petrașcu era șef al Poștei, companie de stat subordonată Ministerului Comunicațiilor.  

Directorul general al Poştei Române, Elena Petraşcu, a demisionat joi din funcţie, fiind numită secretar general la Ministerul Transporturilor, au declarat, pentru News.ro, reprezentanţi ai companiei. Mandatul Elenei Petraşcu la conducerea Poştei Române urma să expire în luna aprilie, informează News.ro.

Ea a fost numită în octombrie 2017 la conducerea Poştei Române de Lucian Şova, actualul ministru al Transporturilor, care, la vremea respectivă, era ministrul Comunicaţiilor.

Poşta Română se află în subordinea Ministerului Comunicaţiilor.

Guvernul României a adoptat recent Hotărârea privind participarea statului român la majorarea capitalului social al Poştei Române, care anunţă astfel că procedura de capitalizare cu 170 milioane lei a companiei s-a declanşat.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri