Sari la conținut

Tudose, după anunţul Kaufland: Apreciem că oamenii de bună-credinţă nu s-au lăsat păcăliţi de Bogdan Hossu

Premierul Mihai Tudose a reacţionat, joi seară, la anunţul Kaufland că preia contribuţiile aferente angajatorului în salariul brut al angajatului, astfel încât angajaţii vor avea un salariu net mai mare, în medie, cu 1,5%. Tudose a spuns că apreciază că oamenii de bună-credinţă şi liderii de sindicat nu s-au lăsat păcăliţi de Bogdan Hossu, transformat în liderul sindical al bancherilor şi al unor oameni de afaceri care vor să scoată bani din ţară fără să plătească impozite statului român.

170630_TUDOSE_GUVERN_09_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Premierul Tudose a postat, pe Facebook, un mesaj scurt în care îl atacă pe Bogdan Hossu, preşedintele CNS "Cartel ALFA”, despre care afirmă că s-a transformat în liderul de sindicat al bancherilor şi al unor oameni de afaceri care vor să scoată bani din ţară fără să plătească impozite statului român.

"Apreciem faptul că oamenii de bună-credinţă şi liderii de sindicat nu s-au lăsat păcăliţi de „fostul” lor coleg, Bogdan Hossu. Acesta, mai nou, s-a transformat în liderul de sindicat al bancherilor şi al unor oameni de afaceri, care vor să scoată bani din ţară fără să plătească impozite statului român, adică nouă, românilor, pentru sănătate, educaţie, infrastructură", afirmă premierul, comentând astfel anunţul Kaufland.

Retailerul Kaufland România a anunţat joi seara că preia contribuţiile aferente angajatorului în salariul brut al angajatului, ca urmare a modificărilor legislative, începând cu data de 1 ianuarie 2018, astfel încât angajaţii vor avea un salariu net mai mare, în medie cu 1,5%.

Pe aceeași temă