Un important magazin online intră pe piața asigurărilor

Data publicării:
masina accident avarie asigurare GettyImages-493811841

Pentru început acesta va vinde RCA, după care va avea disponibile și asigurări de călătorie și locuințe.

Magazinul online evoMAG intră pe piața asigurărilor, urmând ca, pentru început, clienții să poată achiziționa polițe RCA, iar în lunile următoare să poată accesa și asigurări de călătorie și de locuințe, potrivit Profit.ro.

evoMAG estimează vânzarea a 10.000 de polițe de asigurare într-un an. Noua gamă de produse și servicii din oferta evoMAG este dezvoltată în parteneriat cu Destine Broker de Asigurare.

„Am observat un interes în creștere pentru achiziția online de asigurări. Am început cu RCA pentru că există deja o tradiție de achiziție online a acestui tip de poliță de asigurare. Vom adăuga în portofoliu, în perioada imediat următoare, și asigurări de călătorie și asigurări de locuințe", a anunțat Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

„Introducerea polițelor de asigurare în portofoliu face parte din strategia de extindere a produselor și serviciilor. Vrem să oferim acces și la aceste tipuri de servicii, clienții noștri având acum posibilitatea de a încheia polițe de asigurare direct de pe evoMAG.ro", adaugă acesta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri