VIDEO. Momentul în care un avion Ryanair ratează aterizarea, din cauza vântului puternic

Data actualizării: Data publicării:
avion

Un avion al companiei Ryanair a ratat aterizarea pe aeroportul din Dublin, din cauza vântului puternic care a suflat în Irlanda și cu 162 de km/oră, scrie Metro

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Avionul care venea de la Bruxelles a încercat să aterizeze la Dublin la ora 9:50, însă în ultimele secunde, pilotul a ridicat avionul înapoi în aer, după ce vântul i-a schimbat traiectoria și a dezechilibrat aeronava.

O pasageră povestește că oamenii aflați la bord s-au speriat teribil, dar că piloții au gestionat profesionist situația riscantă și au reușit, în cele din urmă, să aterizeze în deplină siguranță.

„Oamenii țipau, plângeau, dar piloții ne-au adus la sol în siguranță la a doua încercare. Avionul se balansa ca o barcă pe apă, pe timp de furtună”, a povestit femeia.

Marea Britanie și Irlanda au fost lovite de furtuna Ali, așa că vântul a suflat și cu 162 de km/oră. În momentul în care avionul încerca să aterizeze, vântul sufla cu o viteză de aproximativ 145 de km/oră.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri