VIDEO. O pasageră Ryanair al cărei zbor a fost anulat a înregistrat conversația halucinantă cu un angajat al companiei

Data actualizării: Data publicării:
zbor anulayt ryanair

O femeie a înregistrat conversația cu un operator al companiei aeriene Ryanair, după ce zborul său din Roma spre Londra a fost anulat, iar tânăra în vârstă de 26 de ani a rămas blocată pe aeroportul din Italia, scrie Metro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Amy Ashenden spune că nu s-a simțit niciodată în viața ei atât de stresată, mai ales după ce a sunat la call-centre-ul Ryanair, iar un operator i-a spus că poate să ia trenul sau autobuzul spre Londra, apoi i-a închis telefonul în nas, când femeia a cerut să vorbească cu un superior.

„Erau 180 de oameni blocați pe aeroport, printre care cel puțin cinci familii cu copii mici, mulți bebeluși”, a declarat femeia.

Ea a înregistrat conversația cu operatorul de la Ryanair. Când Ashenden întreabă despre politica Ryanair pentru rambursarea biletului, operatorul îi spune că „trebuie să fie tot de la o companie low cost. Prețul trebuie să fie asemănător cu cel pe care l-ați plătit la noi. Dacă nu găsiți o companie low cost și cumpărați un bilet de la Lufthansa, de exemplu, prețul nu va fi comparabil”.

Apoi, operatorul îi spune că, dacă nu găsește bilete la o companie aeriană low cost, poate să „încerce să găsească transport alternativ, precum autobuzul sau trenul”.

Bărbatul îi reproșează că nu a sunat cu o zi înainte când, de fapt, zborul fusese inițial întârziat și abia apoi anulat.

„Am așteptat ore pe aeroportul Roma Ciampino, fără ca angajații Ryanair să facă vreun anunț și fără să putem găsi pe nimeni de la ei. Trecuse de 11 seara când a apărut un angajat care a strigat la noi că nu știa ce urmează să se întâmple, apoi ne-au spus să mergem la hotel, fără să ni se spună măcar unde se află hotelul. A trebuit să plătim 457 de lire sterline pentru alte două bilete înapoi spre Londra, cu escală de 5 ore”, mai spune femeia

Ryanair susține că zborul Roma Ciampino - Londra Stansted a fost anulat din cauza furtunilor care au lovit Italia și că toți clienții au fost anunțați prin SMS.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri