Wizz Air lansează curse spre cinci noi destinații, cu plecare de pe Aeroportul din Sibiu

Data publicării:
wizzair

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, și cel mai mare operator din România, a anunțat că își extinde operațiunile din Sibiu și va lansa cinci curse, adăugând astfel 21 de zboruri în total programului.

Împreună cu noile curse spre Copenhaga, Charleroi, Paris Beauvais, Basel și Frankfurt Hahn, care încep în iunie 2018, rețeaua de zboruri cu tarife reduse din Sibiu se va extinde la 11 rute spre 8 țări. Aeronava adițională va permite WIZZ să crească frecvența zborurilor pe patru rute din vara 2018: Londra-Luton va deveni zilnică, Memmingen și Dortmund vor crește la cinci, în timp ce conexiunea spre Nuremberg va opera de patru ori pe săptămână.

A doua aeronavă Airbus A320, care se alătură flotei din Sibiu din iunie 2018, a fost anterior alocată operațiunilor din Târgu Mureș. Aeronava adițională va sprijini în continuare consolidarea și diversificarea rețelei de zbor din Transilvania pentru 2018, în timp ce rețeaua de zboruri cu tarife reduse din Sibiu va crește cu un număr total de 21 de frecvențe săptămânale, care creează noi oportunități de călătorie din și spre Transilvania.

Noua investiție de la Aeroportul Sibiu va duce investiția totală a Wizz Air la aproape 200 de milioane de dolari, iar echipa WIZZ de la Sibiu va crește la peste 70 de angajați direcți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri