Carrefour România deschide primul hipermarket din Oltenia

Data publicării:
carrefour fb

Rețeaua națională ajunge la 33 de magazine în format hipermarket și la 311 unități în total.

 

Carrefour România a deschis joi cel mai nou hipermarket în interiorul noului centru comercial din sud vestul României, Shopping City Râmnicu Vâlcea, ajungând astfel la un număr de 33 de magazine în acest format și la un total de 311 unități.

Hipermarketul Carrefour are o suprafață de vânzare de 7.471 de metri pătrați și 300 de angajați, potrivit publicatiei retail-fmcg.ro. „Ne bucurăm să fim prezenţi și în Râmnicu Vâlcea cu un hipermarket, pentru că ne-am dorit să ne implicăm într-un mod mult mai activ în viața comunității din regiune. Oferim locuitorilor o nouă experiență de cumpărături, dintr-o gamă mult mai mare de peste 50.000 de produse, la cele mai mici preţuri, într-un spațiu modern şi atractiv”, spune oficialii Carrefour.

În România, Grupul Carrefour numără 311 magazine dintre care 33 hipermarketuri ‘Carrefour’, 225 supermarketuri (207 magazine ‘Market’ si 16 magazine’Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro. Retailerul mai operează în România și 9 magazine Supeco.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri