Falși producători de produse tradiționale: ANSVSA a descoperit o carmangerie ilegală care procesa tone de carne în condiții mizere

Data actualizării: Data publicării:
Produse tradiționale din carne de porc.
O carmangerie ilegală a fost descoperită în Vaslui.

O carmangerie ilegală a fost descoperită în Vaslui. Tone de carne erau preparate acolo în condiții mizere. Autoritățile au închis afacerea și au dat și o amendă de 20.000 de lei. Inspectorii avertizează să cumpăram carne doar din magazine autorizate și să fim foarte atenți la falșii producători de produse tradiționale.

Mihai Ponea, director general ANSVSA: De pe Facebook s-a sunat la acest fals producător de produse tradiționale și când s-au deplasat inspectorii la fața locului au constatat tone de carne congelată în condiții insalubre. Peste 5 carcase de porc proaspăt sacrificate, necontrolate sanitar-veterinar.

În acest moment a fost închisă și predate informații și către celelalte organe abilitate pentru a se lua măsurile de rigoare ce se impun, pentru că punem în pericol sănătatea publică prin aceste locuri.

În această perioada să achiziționăm alimente și în special produse din carne din locuri special amenajate și autorizate.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri